Интериорен дизайн на спалня Premium #2

Проект на Интериорен Дизайнер Ltd

Интериорен дизайн на спалня Premium #2

Проект на Интериорен Дизайнер Ltd

Какво трябва да знаете за този интериорен проект:

Интериорен дизайн на спалня PREMIUM:

Проект на Интериорен Дизайнер Ltd

Колко? – 35 m2

Фотограф: Евгени Иванов 

интериорен-дизайнер-разпределение
интериорен-дизайнер-разпределение
проект-на-интериорен-дизайнер-БезЛ
проект-на-интериорен-дизайнер-безл2
Използвайки дървесни елементи и цветове в светлата гама целяхме да постигнем усещане за уют и хармонична атмосфера. Тази спалня, както всички останали в този проект е оборудвана с гардеробна и собствена баня.

Този интериорен дизайн на спалня отново е част от големият проект на Интериорен Дизайнер – “Дизайн на къща”. В този интериор отново няма ограничение в бюджета и сме заложили на премиум материали и най-високо качество поръчкови и дизайнерски мебели. За разлика от предният “интериорен дизайн на спалня” тук сме се спрял на по-класическо усещане. Стилът на този интериор е модерен, но съществременно консервативен и изискан.

Интериорен дизайнер - от нашият чертеж до последният изпълнен детайл

Интериорен дизайнер - от нашият чертеж до последният изпълнен детайл

Интересни детайли

Проект на Интериорен Дизайнер  Ltd

Вместо да използваме традиционна табла на спалня или просто да я направим част от стената, решихме да интегрираме почти цялата стена правейки я част от спалнята. За целта използвахме тапицирани модули, които захванахме за стената. Всеки от тях е със сваляема тапицерия. Както вече много пъти сме подчертавали освен да държим на визията  мислим и за практичността на елементите, които прилагаме във всеки наш интериорен дизайн.

проект-на-интериорен-дизайнер2-БезЛ
проект-на-интериорен-дизайнер2L

По този начин всеки от тях може да се подмени след износване или поради други причини и да се изпере при нужда. Освен на стената зад спалнята този интересен детайл продължава и на тавана на помещението. Направихме го така за да постигнем една по-нестандартна визия. Над него вградихме и скрити ЛЕД осветление, което може да се регулира.

интериорен-дизайнер-чертеж-маса
интериорен-дизайнер-чертеж-маса-л

Мебели

Проект на Интериорен Дизайнер Ltd

Ако сте разгледали други наши интериорни проекти на спални, може би сте видяли, че в повечето случай избягваме традиционното разбиране за поставянето на две идентични нощни шкафчета от двете страни на спалнята. В този интериорен дизайн на спалня от едната страна на спалнята разположихме 2 нощни шкафчета, които са изработени от МДФ боя гланц. От другата страна обаче, за да разчупим стандарта и да избягаме от традиционната визия използвахме интересна дизайнерска масичка. До френските прозорци, които водят към двора и външният басейн сме позиционирали кът за сядане, за сутрешно кафе или книга. Столовете са дизайнерски The Mishell на полският дизайнер Piotr Kuchinski. Неговият бранд носи името “Noti”, който е доста популярен в Полша и не само. Марката е била награждавана три пъти с престижната награда за интериорен дизайн “Red Dot Awards”. Масата е също в овална форма и с изцяло стъклен плот. Избрана е, така че идеално да се вписва в този кът и с избраните столове.

Маса акцент – Айлийн Грей

 

Бихме искали да обърнем специално внимание на масичката до спалнята, за която вече споменахме. Както вече сме подчертавали всеки интериорен дизайн се нуждае от един интересен елемент, който да е главният акцент в интериора. В този проект на Интериорен Дизайнер това е точно тази масичка. Тя е дело на известната ирландска дизайнерска/архитект Айлийн Грей. Моделът е с името Е 1027 и е най-известният дизайн на Айлийн. Тя създава масата заради сестра си, тъй като тя обичала да закусва в леглото. За да не оставя трохи след себе си, хранейки се на поднос Айлийн измисля най-известният си дизайн без дори да подозира. Преди смъртта си тя продава дизайна на известната британска мебелна компания Aram.

 

eileen table маса интериорен дизайнер
интериорен-дизайнер-баня
интериорен-дизайнер-баня

Баня

Проект на Интериорен Дизайнер Ltd

 

Към този проект на Интериорен Дизайнер има и предвидена баня. Всяка спалня в интериорният дизайн на тази фамилна къща има санитарно помещение с цел да улесним нашите клиенти и да достигнем максимални нива на комфорт. Дизайна на банята е в синхрон със спалнята – модерен и изчистен. Използвахме плочки гранитогрес с размери 1200х600мм. В нея има и прозорец, към двора който дава достъп на слънчева светлина. Тоалетната чиния е конзолна а сифона при душа е линеен. 

Дрешник

Проект на Интериорен Дизайнер Ltd

 

Дрешникът е проектиран с внимание към детайлите и взимайки предвид всички изисквания на клиента ни. В най-горната и съответно най-недостъпната заради височината си част сме оставили пространство за кутии за съхранение. Там клиента ни може да остави всичко не толкова често използвано или дрехите от изминалия сезон. На следващите нива сме предвидили пространства за закачалки и рафтове за сгъване на тениски. Също така сме включили и по-малки обеми за аксесоари и други по-малки вещи. Всяко от нивата е със скрито МДФ осветление.

интериорен-дизайнер-спалня
проект-на-интериорен-дизайнер-спалня

Общата картинка

Този интериорен дизайн на спалня е част от проект на Интериорен Дизайнер – “Дизайн на къща”. Предстои да ви представим още много интересни детайли и акценти в различните помещения. Както и Premium спалня #3.