Интериорни дизайнери са творчески личности, със специално отношение към точните числа, за това интериорният проект започва с правилно архитектурно заснемане.

интериорни дизайнери архитектурно заснемане

Нашите интериорни дизайнери прекарват часове с лазерната ролетка за да измерят всичко, което включва обекта. Всяка архитектурна особеност на сградата бива измерена и подробно описана. 

Интериорният дизайнер прави нужните снимки, за да сме наясно към всеки етап от проекта какво сме заварили в началото. По-този начин си спестяваме много нерви в процеса по изготвяне на интериорен дизайн.

Ние нямаме доверие на никого, за това предпочитаме да отделим нужното време за да си спестим неприятностите.  

Дългогодишният ни опит в интериорният дизайн ни е научил, че колкото по-точно започнем толкова по-добри са резултатите накрая. Най-добрите интериорни дизайнери в България сами вземат размерите от обектите си.

Когато сме измерили всичко ние подготвяме чертеж екзекутив, който предоставяме на нашите клиенти, за да са наясно всеки един момент, с размерите на имота си.

Ввсички чертежи с първични размери можете да свалите по всяко време от вход за клиенти.

интериорен-дизайн-архитектурно-заснемане
интериорни-дизайнери
интериорни-дизайнери

интериорни дизайнери функционално зониране

„Формата следва функцията“, това е основно правило в работата на всеки интериорен дизайнер. 

Вземаме точни размери от място и започваме да зонираме помещенията. Определяме позициите на основните групи мебели и ги подреждаме схематично.

Изследваме пространството за възможностите, които ни предлага, анализираме размерите и аранжираме. Определяме ходовите линии, така че да няма конфликтни точки. Целта ни е да направим интериора функционален и лесен за обитаване.

При всеки интериорен проект е различно, но много често се налага да местим стени или да изграждаме нови. Това зависи от целта, нуждите и начинът на живот на клиента, защото за нас интериорът е тялото а Вие сте духът на всеки проект.

Най-добрите интериорни дизайнери в София и страната обръщат най-голямо внимание на функционалността и ергономията в бъдещите си интериорни проекти.

Когато сме готови ние предоставяме проект с функционално зониране, като първично предложение за интериорен дизайн.

На този чертеж можете да направите своите забележки или да ни дадете допълнителни изисквания. Можем да махаме и слагаме допълнително мебели, уреди, аксесоари и всичко което включва интериорният дизайн.

Можете да свалите  чертежите за функционално зониране по всяко време от вход за клиенти.

интериорни дизайнери идеен проект

Идеята в интериорният дизайн е може би онова което ние наричаме ефектът „Уоу“. Когато поканите някого в готовото жилище, проектирано от нашият интериорен дизайнер, първата дума да е „уоу“. Тогава нашият интериорен дизайнер разбира, че е надминал себе си, защото ние искаме да надминаваме себе си при всеки нов интериорен проект, с който се захванем.

Идейният проект започва с аранжиране на интериора, залагане на съответните мебели, уреди и аксесоари. Това е същината на добрият интериорен дизайн. 

Имайте предвид, че ние сме инженери и още на идейно, проектно ниво знаем коя мебел как ще се произведе и къде. Колкото и да ви се струва „интересно“ и трудно ние знаем как се изработва. За Вас остава само да ни кажете кое ви харесва или кое да променим или добавим към интериорният дизайн.

Чертежите, които ще ви предложат нашите интериорни дизайнери са  2д планове на интериора, както и разгъвки на характерни стени. 

На плановете е изобразено всичко, което стъпва на пода, всички аксесоари и мебели, които нашият интериорен дизайнер е заложил.

Разгъвките на характерни стени отразяват нашата идея за аранжиране на стените в интериора. Обработка на стени, предстенни обшивки, произведения на изкуството и други елементи на интериорният дизайн.

Идейният проект е времето за корекции, когато заедно определяме параметрите на интериорният дизайн. 

Когато сме готови Вие можете да изтеглите вашият идеен интериорен проект по всяко време от вход за клиенти.

интериорни дизайнери 3д визуализаци

3д визуализациите, които нашите интериорни дизайнери изготвят на фаза идеен проект са с високо HD качество и висока резолюция около 2000х1000 пиксела. Това ни позволява да разгледаме детайлите при zoom.

Най-добрите интериорни идеи, които ни хрумват заслужават качествено представяне. Именно за това ние обхващаме всеки ъгъл  от помещенията с 3д визия, за да видите как ще изглежда мечтаният дом. 

Обикновено включваме по две 3д визуализации на помешение, но понякога правим по повече в зависимост от големината на интериора и спецификите на стаите.

3д визуализациите са начин да ви покажем нагледно как сме комбинирали различните цветове и материали в нашият проект. Това помага и на нас да усетим атмосферата, да анализираме пространството и да предложим най-добрият интериорен дизайн.

Най-добрите интериорни дизайнери в България сами изработват 3д визуализациите си за да са сигурни , че предлагат на клиентите на-доброто.

За повече информация какво представлява процесът на изготвяне на 3д визуализации , моделиране и рендериране, можете да прегледате статията в Уикипедия по темата.

Когато е готова всяка нова 3Д визуализация Вие можете да я свалите от вход за клиенти.

интериорни дизайнери – работен проект

Най-добрият интериорен дизайнер се познава по работният проект, който разработва след идейният интериорен проект. Това е фазата, в която формата и функцията придобиват реални размери. Тук се разбира опита и знанията, които имат добрите интериорни дизайнери.

Работният проект обхваща много специалности, които са свързани една спрямо друга и правилното позициониране на всеки извод е от ключово значение за крайният резултат. 

Ние разработваме всички необходими чертежи, за да се пристъпи към качествено изпълнение на интериореният дизайн.

Работният проект във всеки наш интериорен дизайн включва: план вътрешни преградни стени, ВиК проект, електро поект, план софит (план на таваните), план на настилките, план отопление и вентилация, план довършителни работи по стените, план аранжировка.

Тези чертежи се оформят, така че да няма застъпвания на изводите. Съобразяват се с функционалността и идеята на интериора. Благодарение на тях майсторите разбират как да работят и изпълнят възможно най-качествено интериорно решение, което сме подали.

На всеки един чертеж от работният интериорен проект има телефонен номер,  на който през работно време майсторите могат да позвънят и да попитат за детайлите, които ги интересуват. 

Всички работни проекти към интериорният дизайн се качват на нашата интернет страница и Вие можете ги свалите и разпечатате, когато пожелаете от вход за клиенти.

дизайнерски мебели от интериорен дизайнер

Нашите дизайнерски мебели са уникални за всеки нов интериорен проект. Всички те биват измислени във фаза идеен проект и после биват начертавани подробно във фаза работен проект.

За нашите най-добри интериорни дизайнери разработването на работни чертежи за мебелите е изключително приятна част от работата. 

Всяка мебел се начертава в отделен 2д чертеж с изгледи, разрези и характерни детайли. Всички мебели се оразмеряват и ако има специфики към тяхното прозводство се описват в таблица със спецификация. 

Ние разработваме дизайнерски мебели за всеки интериор конкретно. Стараем се да са уникални и да не ги повтаряме в новите си проекти. Най-добрият интериорен дизайнер винаги се стреми да надмине себе си при всеки нов интериорен проект.

Всеки чертеж, който нашият интериорен дизайнер разработва бива номериран с уникален код, който показва позицията му в готовият интериор. Тези кодове присъстват и на план аранжировка, а по този начи всеки, който отвори чертежа, може да види коя мебел къде се сглобява и монтира.

Тези чертежи включват важна информация за вида на материалите, цветовете и начинът за изработка. Това отличава нашите дизайнерски мебели от мебелите на другите интериорни дизайнери.

Чертежите за изработка на нашите дизайнерски мебели можете да изтеглите по всяко време от вход за клиенти.

оферти, спецификации с цени

Освен работните чертежи ние предлагаме възможност да получите повече информация относно останалите елементи в интериорният проект.

Ние знаем от къде може да бъде закупен или произведен всеки един артикул от нашите идеи за дизайн на интериора. Осветление, мебели, всичко за банята, както и много други интериорни елементи.

Спецификацията включва производители, доставчици, цени на материалите, количества и още нужна информация, за да имаме качествено изпълнение на интериор.

Стараем се да Ви улесним максимално в изпълнението на нашият проект за интериорен дизайн, като ви подаваме систематизирана информация.

Вие имате възможност да разберете от къде пазаруват най-добрите дизайнери на интериори в България. 

Имаме честта да работим с доказани и проверени фирми, в които сме сигурни, че няма да злоупотребят с препоръките ни.

Ние разработваме спецификация на всичко, което сме предложили в проекта за интериорен дизайн. По този начин Ви показваме от къде да намерите нужните неща.

Всеки елемент от спецификацията има номер, който присъства и в чертежите от работният интериорен проект. По този начин имате информация кое за къде е предназначено.

Всички оферти за вашето обзавеждане можете да изтеглите по всяко време от вход за клиенти на нашият сайт

авторски надзор от интериорен дизайнер

Дори и най-добрата идея за интериорен дизайн би била нищожна ако не се изпълни правилно. За това ние предлагаме услугата авторски надзор, в която нашият интериорен дизайнер ще се погрижи за всичко. 

Майстори, доставки, срещи с производители, обсъждане на детайли и много други работни процеси ще останат скрити от вас, а Вие ще се нанесете в мечтаното от вас жилище на готово.  Всеки би предпочел да не се сблъсква с прахоляка и мръсотията, които присъстват при всеки ремонт и изпълнение на интериорен проект.

Ще си спестите много нерви и разправии. 

Ние ще поемем за Вас професионалното изпълнение на интериорен дизайн,  ще ви спестим време, усилия и грешки.

Нашите опитни интериорни дизайнери предвиждат възможните грешки и ги предотвратяват, което довежда до безупречни разултати. 

Повечето от Вас са чували фразата „имам майстори на главата“. Ние ще ви го спестим с услугата авторски надзор. 

Освен това никой не познава по-добре интериорният проект, който сме проектирали, от нас самите, и никой не би се справил по-добре от интериорните ни дизайнери.

Вие можете да бъдете сигурни, че крайният резултат от проектирания интериорен дизайн ще се доближава максимално до заложената идея.

интериорен дизайнер – изпълнение

Най-добрите интериорни дизайнери работят с най-добрите доставчици на материали и най-добрите мебелни фирми в България. 

Ние имаме честа да се познаваме с тях и да сме работили заедно в продължение на много години. 

Това са доказани имена в бранша на интериорното обзавеждане, които не биха си позволили да злоупотребят с нашето добро име и не биха подвели нашите клиенти.

Имали сме случаи, в които някое осветително тяло пристига повредено, или някоя мебел одраскана. Всичко се подменя за сметка на производителя или доставчика. Това е факт, с който се гордееем и благодарим на нашите партньори.

Всеки нов проект е предизвикателство за нас защото в него може да присъстват елементи закупени от непознати производители или доставчици. В такъв случай ние предупреждаваме нашите клиени да бъдат по-бдителни. Разбира се, това ни среща с нови партньори и ни помага да надграждаме контактите си.

Реализаирането на интериорни проекти е свързано с необходимост от много знания и опит, който се трупа с години. 

За нас е важно изпълнението на проектите да става съгласно точното спазване на заложената идея в интериорните проекти. Накрая ние имаме възможност да направим снимки и да се гордеем с изпълнението.

дизайн изпълнение
дизайн изпълнение

Ние се стараем да обхванем подробно процеса на работа и да ви обясним по-детайлно всяка част от рабтата на нашите интериорни дизайнери, като описваме всичко в статиите от нашият блог. Там отговаряме на основни въпроси на тема интериорен дизайн, но ако все пак сме пропуснали нещо  можете да се свържете с нас на посоченият по-долу телефон и да ни попитате.