Интериорния дизайн и електрическите изводи в него

Електрическите изводи в интериорния дизайн: Как да ги включим в схемата?

интериорния-дизайн-контакти-2

Електрическите изводи са жизненоважен елемент във всяко съвременно домакинство, но често се пренебрегват при планирането на интериорния дизайн. Въпреки че те са функционални, те могат да бъдат включени в вашата дизайнерска концепция по начин, който добавя стил и естетика. Ето няколко съвета как да го направите:

 

1. Визуално съчетаване с интериорния дизайн

Изберете изводи, които съвпадат или се допълват до цветовете на вашите стени. Има голямо разнообразие от изводи, които идват в различни цветове и текстури, така че можете да изберете най-подходящия за вашия дом. Всеки интериорен дизайн е специфичен сам по себе си и е нужно да се съобрази всеки елемент в него.

...

2. Стратегическо позициониране

Планирайте отрано местоположението на изводите. Те могат да бъдат поставени зад мебели или на места, които не са лесно забележими. Помислете за местата, на които ще използвате електрически уреди, и планирайте изводите в съответствие с това. Ако вие не можете да прецените и планирате правилно разположението ви съветваме да се обърнете към професионалист. DAPCHEV DESIGN при проектирането на всеки интериорен дизайн издава подробни чертежи с вида и позицията на всеки електрически извод в интериорния дизайн изработен за наш клиент.

-проект-на-интериорен-дизайнер-спалня-high.jpg

3. Използвайте дизайнерски изводи

 

Все повече производители предлагат дизайнерски изводи, които не само изпълняват своята функция, но и добавят стил във вашия дом. Тези изводи могат да включват съвременни метали, дървени акценти или дори кристали за допълнителен блясък. Гледайте на това перо, като дълготрайна инвестиция, а не нещо което е лесно пренебрежимо. Със сигурност ако мислите второто ще допуснете грешка, която ще ви дразни в продължение на години. Това не е елемент, който сменяте често и не излиза евтино да се смени.

4. Използвайте организатори

 

Често кабелите и кордите могат да създадат неорганизиран вид. Използвайте кабелни организатори или кабелни кутии, за да поддържате тези елементи подредени и изчистени. Вярваме че, в интериорния дизайн всичко трябва да бъде стриктно подредено и организирано.

интериорен-дизайнер-legrand

5. Персонализирайте, за да напаснете с интериорния дизайн

Ако искате да вложите допълнително старание и да персонализирате дори този елемент от вашият интериорен дизайн трябва да се обърнете към професионалист за съдействие. Топ Груп е компания, с която работим от много дълго време. Разчитаме на техният професионализъм да персонализират ключовете и контактите, които предлагаме на нашите клиенти, така че да се напаснат със спецификата на всеки интериорен дизайн, по който работим в даденият момент.

Logo BG R

6. Лично предпочитание и насока

Le Grand ART D’ARNOULD е най-добрият и изискан избор. Всеки бранш има своят премиум връх марка и серия, която се описва изключително лесно – “най-доброто”. За нас това е най-доброто защото се изпозлват премиум материали като паладиум, злато и  неръждаема стомана. Освен това може да се персонализира и по избор на клиента със щампа или друг елемент избран изцяло от него.

интериорния-дизайн-контакти-дизайнерски

7. Smart

Умните домове са все по-нашумяващи. Най-продаваната серия за последните години е Living Now: Netatmo. Много дизайнери се спират на нея, за да направят домът ви в крак с технологиите на 21 век. Повече за серията може да прочетете тук.

интериорен-дизайн-living-now

Запомнете, че въпреки че електрическите изводи са функционален елемент, те също така могат да бъдат естетично угодни. С правилното планиране и дизайн, те могат да се превърнат от задължително зло в украса, която добавя към общата атмосфера на вашия дом. Също така, доверявайки се на правилните хора да изберете, поръчате, персонализирате вашите ключове и контакти те могат да се превърнат в поредният красив детайл във вашият дом, който ще показвате с удоволствие.