интериорен дизайн цени – посочени максимално точно. Просто умножавате общата квадратура по цената на пакета, който сте си избрали.

BASIC

€ 40 кв.м.

Консултации с интериорен дизайнер 

Архитектурно заснемане

Функционално зониране

3д визуализации

STANDARD

€ 45 кв.м.

Консултации с интериорен дизайнер

Архитектурно заснемане

Функционално зониране

3д визуализации

Работни чертежи 

Работни чертежи на мебелите

PREMIUM

€ 50 кв.м.

Консултации с интериорен дизайнер

Архитектурно заснемане

Функционално зониране

3д визуализации

Работни чертежи 

Работни чертежи на мебелите

Спецификации и оферти с цени за изпълнение на интериора

Авторски надзор / контрол при изпълнението на проекта

€ 40 кв.м.

Цялостно обзавеждане на интериора.

интериорен дизайн цени

Интериорен дизайн цени. Прочетете още!

Какво включва офертата за интериорен дизайн освен цени?

За да полоучите оферта с цена за интериорен дизайн, за Вашият конкретен случай, можете да ни изпратите архитектурен план с размери на помещенията. Ако случайно нямате такъв план, не се притеснявайте!

Ние ще изпратим наш интериорен дизайнер, който ще се запознае с Вас на място и ще вземе съответните размери за оферта. След това ще получите офертата с цена за интериорен проект, още в рамките на същия ден. 

Имайте предвид, че колкото и да се стараем не можем напълно да обхванем целият процес на работа  в една оферта! За това тя съдържа най-необходимата информация, а именно:

Идеен проект

Работен проект

Авторски надзор

Цена

Всичко останало ще бъде предмет на договор между нас.

„Интериорен дизайнер“ ЕООД е регистрирана по ДДС още в далечната 2006г. Това ни дава основание да се гордеем с дългата история на фирмата и множеството доволни клиенти, които ни препоръчват отново и отново. 

Опитът в интериорният дизайн сме придобили, през годините, с цената на много труд и клиентите, които ни се довериха. Благодарим Ви!

Всеки нов клиент и интериорен проект са предизвикателство за нас защото няма еднакви хора и еднакви интериори, за това подходът ни към всеки е тактичен и различен. Все пак ние проектираме Вашия дом и участваме в реализирането на мечтите Ви. Добре разбираме тази отговорност и се стараем да отговорим на Вашите очаквания.

В офертата с цена и срок на изпълнение на интериорен дизайн основно залагаме проект за вътрешно обзавеждане, но през годините се е случвало да проектираме и дворове. Такъв тип проекти можем да оферираме след по-подробен анализ на пространството, което искате да обзаведете и озелените. Проектирали сме и басейни, което можете да видите в галерията към нашият сайт.

Какво плащате, когато прецените,че най-добрата фирма за интериорен дизайн е нашата?

  • На първо място опитен,  добър интериорен дизайнер, който ще разбере от каква услуга се нуждаете и ще я предложи. Опитът има огромно значение, когато става въпрос за интериорен дизайн. Това се отразява в комуникацията с майстори и производители, от които очакваме да си свършат работата качествено и в срок.
  • Договор за проектантски услуги за проектиране на интериорен дизайн.
  • Ще спестите пари. Ще си спестите грешки, защото процесът по обзавеждане на интериора ще върви гладко и няма да се налага да плащате за едно нещо по два пъти. Питайте всеки, който се е захващал с тази работа сам, и ще ви каже същото! С нашият проект интериорът излиза по-евтино.
  • Инженер-дизайнер. Ние сме проектанти с инженерно образование. Имайте предвид, че това е от особено важно значение защото ние не сме просто художници. Ние разбираме от чертежи, а в интериорният дизайн има много чертежи.
  • Млад, амбициозен екип от професионалисти в областта на интериорните проекти.
  • Пълен набор от 3д визуализации и интериорни чертежи. Албум за идейният интериорен проект и папка за работният. Освен това имате възможност да изтеглите проекта си по всяко време от вход за клиенти на нашия сайт.
  • Нашите контакти с производители и доставчици. Вие получавате партньорите, с които работят най-добрите интериорни дизайнери в България. Получавате оферти от проверени фирми за обзавеждане с добра репутация. 
  • Не на последно място ще си спестите много нерви и главоболие. Ние ще свършим всичко вместо Вас. Ще сме на място за въпросите на майсторите, ще сме на линия при пристигане на доставките и ще преговаряме с производителите вместо Вас. Вие само ще се нанесете в готовият интериор.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР .БГ, какво още трябва да знаете?

Ние сме фирма за интериорен дизайн в София, но работим и в цялата страна. Гъвкави сме и планираме посещенията си предварително. За нас са важни проектите, а не мястото. Не се притеснявайте да поискате оферта от нас за всяка точка от света.

Относно интериорни проекти извън България можем да поемем проектирането без авторският надзор.  Разбира се ще бъдем на линия по телефона за всякакви въпроси свързани с реализацията на интериорният проект. Имаме опит в такъв тип отдалечено проектиране.

За Ваше улеснение сме дали възможност да изберете три варианта на оферта с цени за интериорен дизайн. Така Вие ще имате възможност да пресметнете грубо колко би струвало да ни наемете. Вие можете да се възползвате от предложението ни за разработване на идейната част за интериорен проект и след това да решите , че искате да разработим и работният проект. Слер това, когато видите как работим, да ни се доверите и оставите на нас цялостното обзавеждане на интериора. Това е Ваше право и ние сме дали такава възможност.

Ние препоръчваме да се възползвате от цялостната услуга защото винаги резултатът е по-задоволителен отколкото ако изпълнявате сами проекта. Имайте предвид, че интериорният дизайн и изпълнението на интериорни проекти е изключително труден процес, с много подводни камъни и непредвидени ситуации! Ние сме най-добри в предотвратяването на грешки.

Нашите цени са средни на пазара защото смятаме, че е важно повече хора в България да могат да усетят лукса в интериорите. Защото всеки мечтае за един по-красив и функционален дом. 

За повече информация относно съдържанието на интериорният проект се обадете на посоченият телефон по-долу или посетете секция услуги.

За повече информация какво е интериор прочетете кратката статия в Уикипедия!