лого-интериорен-дизайн

За нас

Добре дошли в DAPCHEV DESIGN!

Ние сме студио за интериорен дизайн в София. Нашата мисия е да направим домовете ви място, в което спокойно може да бъдете себе си и да правите всичко, което обичате. Вярваме, че всеки интериорен дизайн трябва да отразява собственикът и винаги влагаме правилната лична нотка, за да го постигнем. 

Нашето студио за интериорен дизайн в София е с 20 годишен опит. Ако сте наблизо и имате нужда от нашата помощ и професионализъм – заповядайте! С чаша кафе ще обсъдим към какво се стремите и как може да ви помогнем, така че крайният резултат да ви направи щастливи.

Здравейте,

 

Aз съм интериорен дизайнер и това е моето портфолио, което представям на вашето внимание. Казвам се Златан Дапчев, работя тази професия от 2004 г., а през 2006 г създадох „ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР“ ЕООД . От тогава досега съм реализирал стотици проекти с моето студио за интериорен дизайн в София. Те ме научиха да се справям с трудностите и да предвиждам неочакваните ситуации преди да са възникнали. С моят екип възприемаме всяка празна стая като предизвикателство. Бял лист, върху който нанасяме идеите си, с много любов и себеотдаване.  Знаем, че всеки проектант се докосва до бита и начинът на живот на хората и се отнасяме с отговорността на добрият професионалист.

интериорен-дизайнер
Милена-интериорен-дизайн-софия

Здравейте,

Казвам се Милена Кръстева и съм интериорен дизайнер. Възприемам интериорния дизайн като композиция от елегантност, премереност, естетичност, удобство и качество. По пътя към творческата си професия се занимавах с проектиране и конструиране на различни видове мебели. Тази дейност ми даде важна и добра основа към изграждането на интериорната среда. В нея са събрани всички правила и норми за реализирането на устойчиви и функционални мебели.  Нашата цел е да предложим на клиентите си интериор, който отразява техния характер и начин на живот. Моето вдъхновение е японската философия „Уаби – Саби“, която олицетворява намирането на красота в несъвършени форми, които дори и да са напълно незавършени, носят в себе си история и автентичност.

Здравейте,

Казвам се Радостин Кехайов и се занимавам с маркетинг частта в DAPCHEV DESIGN. Вярвам, че дори и най-съвършенният интериорен дизайн, когато не е презентиран добре остава или незабелязан, или недооценен. In-house маркетингът винаги трябва да бъде детайлен и да отразява даденият бранд по един автентичен начин, така че клиентите да получат квинтесенцията моментално, без да полагат усилия. 

радостин-студио-за-интериорен-дизайн-софия
интериорен-дизайн-софия-бригада
Екип на всеки
  • обект
  • обект

CONSTRUCTION

DAPCHEV DESIGN е студио за интериорен дизайн в София, на което може да се доверите не само за проекта на вашият дом. Ние постоянно се стремим към надграждане и съвършенство и поради тази причина решихме да работим ексклузивно с майстори, които са назначени в нашето студио за интериорен дизайн. Така си гарантираме постоянен контрол над изпълнението, за да може да получим крайният резултат, който да е неразличим или по-добър от това, което сме ви показали на визуализациите.

Тук може да разгледате нашите проекти. Нашето портфолио е разнообразно и в него може да намерите различни стилове, които обаче пречупваме през нашето разбиране за естетика. Всеки интериорен дизайн в София и страната. изпълнен от нас, носи почеркът ни.

Свържете се с нас и направете вашето запитване за интериорен дизайн. Единственото, което е нужно е чертеж на жилището. Ако нямате такъв, опишете на кратко броят помещения и квадратурата. Ще ви върнем отговор в рамките на същият ден.